Setimo

Renovering Partille

Renovering Partille

Välkommen till oss när du i Partille önskar hjälp med en renovering. Setimo är ett företag som specialiserat sig på byggbranschen och vi är stolta över att kunna erbjuda en omfattande lista av tjänster för våra kunder. Vi är experter på allt från nybyggnad till renovering av befintliga rum och byggnader. Vi på Setimo är ett tryggt val av byggpartner för ditt kommande byggprojekt, låt oss ta hand om din renovering. Vår ambition är att hjälpa samtliga kunder på bästa sätt utifrån deras önskemål och behov. Med vårt arbete är vi aktiva i Partille och dess omnejd.

Vem vi är

Setimo är en byggfirma med breda kunskaper och lång erfarenhet inom branschen. Vi har ett nära samarbete med andra entreprenörer för att kunna erbjuda heltäckande tjänster. Anlitar du oss kan du räkna med att få hjälp från start till slut.

Renovering Partille

Vad vi gör

Tack vare vår kompetens och yrkeserfarenhet arbetar vi idag med det mesta inom byggbranschen. Här kan du få kvalitativ och anpassad hjälp med nybyggnad, tillbyggnad, renovering av diverse rum samt måleri.

Renovering Partille

VÅRA TJÄNSTER

Renovering

Här finns lång erfarenhet av att uppdatera rum och göra dem till moderna och funktionella utrymmen. Vår expertis inom måleri gör det också möjligt för oss att ge liv till nya eller gamla ytor genom ny färg. Oavsett om det handlar om en mindre renovering eller en omfattande uppdatering av en fastighet kan du lita på att vi på Setimo kan leverera kvalitetsresultat.

Nybyggnation

Av oss kan du få hjälp med nybyggnation av olika projekt, både mindre eller större byggnader. Vi är engagerade i att leverera högkvalitativa resultat som uppfyller våra kunders förväntningar och behov. Med vår erfarenhet och kompetens inom byggbranschen kan du känna dig trygg med att din nybyggnation är i goda händer.

Tillbyggnad

Har du i Partille planer på att bygga ut ditt hem är du välkommen till oss. Här finns rätt kompetens för att utforma och bygga en tillbyggnad som matchar din befintliga fastighet och dina önskemål. Oavsett om det handlar om att skapa mer utrymme för en växande familj eller bygga en hemtrevlig altan är vi företaget för dig!

Setimo

VALLHAMRA TORG 12 B, 433 65 Sävedalen
070-175 97 38
Renovering Partille